Teatre.
Cecília: La història és ben senzilla. Arribo al meu poble per vacances, jo estudio per ser mestre, a la ciutat. I què em trobo? La mateixa cançó de sempre. Tot un poble que surt a demanar aigua per les collites, sense fer res més que esperar el miracle de la pluja. Sense pensar en com obtenir aigua. Una noia, Cecília, lligada literalment a les pressions socials vol alçar la veu i lluitar contra la ignorància. La protagonista d’Aigües Encantades, de Joan
Puig i Ferreter ens explica la seva pròpia història.
Un monòleg, una visió interna de la història. La mateixa que l’autor ens volia explicar, però viscuda diferent, en
primera persona. La lluita contra la immobilitat, les ganes de conèixer món i trencar amb les arrels, és el motor que li dóna ales a la protagonista. Una crida a les Cecílies del segle XXI a volar.
Amb
Encarna Laínez i Robert
Direcció
Encarna Laínez i Robert
Escrita
Joan Puig i Ferreter
Joan Puig i Ferreter va néixer un 5 de febrer de 1882 a La Selva del Camp, poble on hem estrenat l’espectacle ‘Cecília’. Va ser un dels principals autors del Modernisme català. Puig i Ferreter intenta difondre a través d’Aigües Encantades les seves idees i la seva forma de pensar, reflectint la lluita de la llibertat d’una persona davant la massa. Els personatges principals lluiten contra la ignorància de la gent. Intenta retratar la societat de l’època i les actituds que s’haurien de canviar.
[/tab]