Data: Diumenge 13 de maig 2018, 19:00h
Lloc: Sala El Centru
Preu: 10€ (50% descompte presentant el carnet dels Amics)
Companyia: La Teca Teatre
Gran comèdia.
Sis personatges amb Trastorn Obsessiu Compulsiu (TOC) coincideixen a la consulta d’una eminència en psiquiatria amb l’objectiu de resoldre els seus problemes. Cadascun d’ells té un TOC particular i diferent del dels altres personatges. El psiquiatre no arriba mai a la consulta i seran ells mateixos els qui hauran d’analitzar els seus respectius trastorns i ajudar-se mútuament, cosa que acabarà en una teràpia de grup que tindrà unes conseqüències delirants i sorprenents…
Repartiment
Camilo: Pere Francesch
Blanca: Montse Parra Maria: Tere Franch
Lilí: Roser Costa
Fred: Pep Pellicer
Pep: Joan F. Cerrato
Auxiliar: Alexis Cruto
Direcció
Joan Francesc Cerrato
Regidores
Yolanda Berengué i Roser Piqué
Escenografia
Joan F. Cerrato
Perruqueria i maquillatge
Carme Pascual
Vestuari
La Teca
Llum i so
Pep Prat
Companyia: La Teca Teatre
http://latecateatre.com/
La Teca Teatre, no s’ha dit sempre així, l’any 1966 es va crear el col·lectiu GRUP DE TEATRE DEL CASAL. Es dedicàven, bàsicament, a representar obres del teatre clàssic català tipus: He mort el llop!, De genolls en terra, Satanàs!, Repica que pica, fes dagues, daguer!
A partir del 1984, Evolucionen cap a una nova manera d’expressar-se i d’arribar al públic amb textos incisius, divertits, que connectin amb l’espectador d’una manera directa i amb una escenografia que s’ha reduït a la mínima expressió, minimalista, practicament inexistent. Des de llavors podem trobar en el seu repertori títols com Un barret de palla d’Itàlia, El Burguès gentilhome, Pel davant i pel darrere, Revolta de bruixes, Criatures, Spot, Políticament Incorrecte o El Florido Pensil. També han dut a terme espectacles de creació pròpia com 30 comprimits,Bona nit i bona hora i bona mort quan sigui l’hora o La família bé, gràcies i han fet espectacles de carrer, performances, inauguracions, recitals de poemes i cançons.
La Teca Teatre entenen el teatre com una forma de comunicació, com un joc, com una manera de viure i de veure el món. I però sobretot, volen divertir i divertir-se. Aquest és l’esperit del traiatu!!