Les arts escèniques es configuren com un dret social en tant que generadores d’espais de diàleg que propicien l’intercanvi d’informació i de coneixement immaterial, permeten compartir noves vivències que fomenten la crítica i la reflexió sobre la identitat i l’entorn, i faciliten la cohesió de diferents segments de la societat. L’espectacle en viu té la particularitat d’establir una connexió directa amb el seu públic en una experiència col·lectiva, única i irrepetible on es comparteixen emocions, sensacions i diversió.

Mentre el teatre necessita d’espectadors per complir amb la seva missió, en tant que transmissor d’experiències, els ciutadans cada cop n’estan més allunyats, perdent-se així una oportunitat per créixer i desenvolupar-se cap a una societat més lliure. Sovint ens trobem que el missatge només arriba a una petita part de la població amb la sensació de trobar-nos amb un mur difícil de flanquejar. És per aquest motiu que ara més que mai cal implicar-se en el desenvolupament de noves estratègies que permetin apropar-se a la població per tal de reivindicar el valor intrínsec de la cultura i, més concretament, la funció social de les arts escèniques en vers la societat com a transmissores de valors que contribueixen al desenvolupament personal dels ciutadans.

Els Amics del Teatre de Vila-seca aspirem a fer arribar el nostre missatge, el valor del teatre, a tot el territori i en aquest sentit, ens estem plantejant noves línies de treball que ens permetin arribar a una part més important de la població de Vila-seca i, per extensió, també a altres poblacions properes del Camp de Tarragona.

Ara és el moment de redefinir-nos en busca de nous al·licients que ens permetin afrontar el futur amb empenta.

Un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.